Mennyiért lehetett 4 évvel ezelőtt Budapesten lakást bérelni? Nagyot fogsz csodálkozni!

Egyéb | 2018. 05. 08.

Ma már a két kezünket összetennénk mi bérlők (igen, mi is bérlünk!), ha a budapesti kiadó lakások bérleti díja annyi lenne, amennyi 4 évvel ezelőtt volt. Igen, csak 4 évet kellene visszarepülnünk a múltba és minden bérlőnek jó néhány tízezer forint maradna a zsebében. De az elmúlt évek drasztikus áremelkedése megint nem a szegényebb rétegnek kedvezett, hanem a módosnak. Végülis amióta világ a világ, ez így történik, nekünk pedig marad a nosztalgiázás.

Öröm az ürömben, hogy a kiadó budapesti lakások minősége, felújítottsági állapota az elmúlt évek során jelentősen javult (mi is ezen dolgozunk), és bár ára van, de bérlőként sokkal több felújított és modernül bútorozott lakás közül tudsz jelenleg válogatni, mint mondjuk pár évvel ezelőtt.

TIPP: Amennyiben bérlőjelöltként olvasod ezt a rövid kis bejegyzést, akkor keress rá budapesti lakáskezelt lakásainkra, nem fogod megbánni!

És hogy mennyiért lehetett pár éve lakást bérelni?
Kattints, és a cikk harmadik hasábjából mindjárt kiderül.

« Nőiesen stílusos és elegáns ez a tel-avivi modern lakás Így lehet egyedi és modern otthont varázsolni egy nagypolgári lakásból »